Ajankohtaista

Urheilupuiston juoksusuoralla tapahtuu viikonloppuna

Juoksusuoran tapahtuma-alue on avoinna kaikille SM-viikon ystäville ja tarjolla on infopisteitä, kumppaneiden ja sidosryhmien esittelypisteitä sekä muun muassa kahvio herkkuineen. Alueella on myös lajien esittelypisteitä, joissa pääsee tutustumaan lajiin ja osassa jopa kokeilemaan sitä. Juoksusuoralla on myös Maailman pienin tavaratalo sekä SM-viikon logotuotteita myyvän More On Oy:n myyntipiste.

Alue on auki la 9.30-18 ja Su 9.30-17. Poikkeavat aukiolot: Maailman pienin tavaratalo la-su 10-17, Viettelysten vaunu pop up la 11-18 ja su 11-16.

Katso alueen kartta tästä (PDF)

Lajikokeilut

La 2.7.
Juoksusuoran lajipisteillä pääsee tutustumaan ja kokeilemaan taekwondoa (10-18), biljardia (10-18), lacrossea 9.30-14.30 ja speedgolfia (10-18). Lisäksi moottoroidun varjoliidon lajipiste on avoinna 10-18. Kangoo jumps -hyppytreeniä pääset kokeilemaan klo 15-18.

Su 3.7.
Juoksusuoran lajipisteillä pääsee tutustumaan ja kokeilemaan biljardia (10-17), jousiammuntaa (10-14) ja krikettiä (10-14). Kangoo jumps -hyppytreeniä pääset kokeilemaan klo 11-13.

Salon kaupungin pisteellä tapahtuu

Lauantaina 2.7. SM-viikon tapahtumatorilla pääsee klo 10-13 kokeilemaan Salon Taitokeskuksen toimesta luonnonväreillä maalaamista ruokokynän kanssa – mitä mainiointa tekemistä vaikka mökkipuuhaksi lasten kanssa!

Myös Salo Circus Festival on mukana lauantain tapahtumatorilla. Kello 11 pääsee nauttimaan sirkusesityksestä ja sen on jälkeen mahdollisuus osallistua sirkustyöpajaan klo 13 asti.

Sunnuntaina 3.7. klo 12 tapahtumatorin kävijät saavat nauttia sellomusiikista, kun Soivat kylät -työryhmän Anna-Maaria ja Olli Varonen pitävät minikonsertin kaupungin esittelypisteen läheisyydessä. Konsertilla on säävaraus.

SUEKIN esittelypiste

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK esittelee SM-viikon päätösviikonloppuna 2.-3.7.2022 toimintaansa tapahtuma-alueelle pystytetyllä infopisteellä. SM-viikolle osallistuvat lajiliitot, seurat ja urheilijat saavat ajantasaista tietoa antidopingtoiminnasta sekä kilpailumanipulaation torjunnasta. Aiheet ovat ajankohtaisia erityisesti lajeille, jotka parhaillaan laativat Reilun kilpailun ohjelmiaan. Myös urheilijoiden ja katsojien on hyvä pysähtyä pohtimaan SUEKin infopisteellä, mitä kilpailumanipulaatio on ja miten sen tunnistaa.

SM-viikolla voi äänestää myös tapahtuman Reilua urheilijaa. Eniten ääniä saanut urheilija palkitaan. Lisäksi urheilijat voivat testata Play True Quiz-kyselyn avulla, ovatko antidopingtiedot hallussa ja ajan tasalla. Kyselyyn vastanneet urheilijat saavat Play True Quiz -juomapullot. SUEKin esittelypisteellä voi myös laatia itselleen tai kaverilleen reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvojaan.

SUEKin esittelypiste on avoinna SM-viikon päätösviikonloppuna 2.–3.7. klo 10–18.