Ajankohtaista

Tule, koe, kokeile! – Lajikokeilupäivä perjantaina 6.7.

”Kokeilkaa uusia urheilulajeja!” ”Eri lajien kokeileminen on aina hauskaa!” ”Tuli kyllä sellainen olo, että olisi kiva kokeilla lisää!”

Olemme kevään aikana yhdessä Yle Urheilun ja lajiliittojen kanssa haastaneet meille kaikille tuttuja henkilöitä lajikokeiluihin ammattilaisen opastuksella. Tähän mennessä olympiavoittaja, Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtaja Tapio Korjus on kokeillut, miten krikettimaila ja -pallo sopivat keihäsmiehen käteen, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen on antanut kyytiä kahvakuulalle ja uimari Hanna-Maria Seppälä on tutustunut taekwondon saloihin.

– Tästä tuli kyllä sellainen olo, että olisi kiva kokeilla lisää! Ja nähdä ihan oikeesti kentällä pelaamista. Pitäisi kyllä päästä itsekin lyömään kentälle, intoili Korjus krikettimaajoukkueen leirillä Kuortaneella.

– Kyllä mä näen, että melkein lajista kuin lajista on hyötyä toisen lajin urheilijalle. Ja eri lajien kokeileminen on aina hauskaa,  hehkutti Hanna-Maria taekwondotreeneissä.

Samalla linjalla on myös suunnistusmiehenä tunnettu Salonen:

– Kokeilkaa uusia urheilulajeja! Jos uutta kokeilee, niin ei sen tarvitse olla kympin suoritus. Iloa ja intoa!

Lajikokeiluhaaste on heitetty nyt myös sinulle!

SM-viikko esittelee lähes 20 urheilulajia neljän päivän aikana. Mikäli kiinnostut jostain lajista, järjestetään perjantaina 6.7. Heurekan piha-alueella ja Myyrmäen urheilupuistossa mahdollisuus tutustua moneen eri lajiin ammattilaisen ohjauksessa.

Katso tarkemmat tiedot alla olevasta julisteesta. Julisteen saat isommaksi klikkaamalla sitä.
Voit ladata julisteen pdf-muodossa tästä.

Tule, koe, kokeile ja löydä oma lajisi!