Ajankohtaista

Vapaaehtoishaku on päällä – tule mukaan tekemään SM-viikkoa

Uusia ihania tuttavuuksia! Mahtava kokemus! Kurkkaus kulissien taakse!
Siinä kommentteja aiempien vuosien vapaaehtoisilta.

SM-viikkoa ei voisi järjestää ilman vapaaehtoisia. Talkooväkeä tarvitaan niin SM-kisojen järjestämiseen kuin SM-viikon yleisiin järjestelyihin.

Lajien omat kilpailutekniset vapaaehtoiset rekrytoidaan pääsääntöisesti lajiliittojen tai kilpailuiden järjestämisessä mukana olevien paikallisten seurojen kautta.

SM-viikon tapahtuma-avustajien tehtäviin kuuluu mm. urheilijoiden ja yleisön opastus, tapahtuma-alueiden rakentaminen ja purku sekä SM-viikon tiedotus ja viestintä.

Kaikkiin, varsinkin tapahtuma-avustajien tehtäviin, ei välttämättä tarvita aiempaa kokemusta, omatoimisuudella, asiakaspalveluhenkisyydellä ja hyvällä fiiliksellä pärjää jo pitkälle!

Tule mukaan Lahteen tekemään kesän monipuolisinta urheilutapahtumaa!

SM-viikko on osa Lahden urheilun suurtapahtumavuotta. Tammikuussa Lahden kaupunki avasi vapaaehtoispankin niille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään kesän urheilun suurtapahtumissa vapaaehtoisina.

– Kaupungin ylläpitämän pankin kautta on tarkoitus houkutella ennen kaikkea uusia ihmisiä, jotka eivät välttämättä aiemmin ole tapahtumissa vapaaehtoisina työskennelleet. Toimintaan pääseekin mukaan matalalla kynnyksellä täyttämällä omat tietonsa sähköisessä järjestelmässä, Lahden kaupungin tapahtumakoordinaattori Tea Kosunen kertoo.

Lue lisää vapaaehtoispankista ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi: https://www.lahti.fi/vapaa-aika/tapahtumajarjestajalle/vapaaehtoiset-tapahtumissa/

Voit myös laittaa hakemuksen meille suoraan, yhteystietomme löydät täältä.

Kuva: SM-viikko Salo 2022 / Tomi Hänninen