Ajankohtaista

Ajankohtaista

Jyväskylän SM-viikon ajankohta on julkaistu – mitaleista kisataan maaliskuussa 2024

SM-viikko järjestetään Jyväskylässä 7.–10. maaliskuuta 2024.

SM-viikon järjestäjätahot ovat julkaisseet Jyväskylässä järjestettävän SM-viikon tapahtumapäivät. Järjestyksessään kahdeksas SM-viikko, ja kolmas talvitapahtuma, järjestetään Jyväskylässä 7.–10. maaliskuuta 2024.

– On ilo tuoda SM-viikko kevään kynnyksellä nauttimaan Jyväskylän mainioista olosuhteista. Maaliskuun alku on hyvä ajankohta myös lajien näkökulmasta. Talven 2024 SM-viikosta on tullut yhteydenottoja ja kyselyjä useilta lajeilta, joten kiinnostus Jyväskylän talvikisoja kohtaan on jo tässä vaiheessa suurta, kertoo SM-viikon vastaava tuottaja Päivi Harri.

Jyväskylä tarjoaa erinomaiset ja monipuoliset puitteet talviselle SM-viikolle. Liikunta ja sen edistäminen koetaan Jyväskylässä koko kaupungin asiaksi, ja liikuntapääkaupunki on yksi Jyväskylän kaupunkistrategian kärjistä. 

– SM-viikon isännöinti on Jyväskylälle merkityksellinen ja tärkeä asia. Liikuntapääkaupungin hyvissä puitteissa ja hyvällä yhteistyöllä ison tapahtuman järjestäminen on varmasti joustavaa ja palkitsevaa. Uskon vahvasti, että SM-viikko kiinnittää urheiluväen huomion valtakunnallisesti ja yleisö löytää paikalle sankoin joukoin, sanoo liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal Jyväskylän kaupungilta.

SM-viikko on tähän mennessä esitellyt suomalaisille lähes 80 eri urheilulajia.
Lajihaku talven 2024 SM-viikolle avataan maaliskuussa 2023.

Lisätiedot:
SM-viikko: vastaava tuottaja Päivi Harri, 045 264 2263, paivi.harri@kokotapahtuma.fi
Jyväskylän kaupunki: liikuntajohtaja Anna-Leena Sahindal, 050 324 9314, anna-leena.sahindal@jyvaskyla.fi

SM-viikko on osa Lahden urheilun suurtapahtumavuotta

Vuosi 2023 on Lahden seudulla erityisesti urheilun suurtapahtumien vuosi. Vuosi käynnistyy perinteikkäiden Salpausselän Kisojen 100-vuotisjuhlinnalla ja kesän aikana kansallisia ja kansainvälisiä urheilutapahtumia järjestetään mm. triathlonissa, pyöräilyssä ja yleisurheilussa.

SM-viikko tuo urheilun supervuoteen omat mausteensa tuomalla kaupunkiin peräti 25 urheilulajin SM-mittelöt.

– Lahden urheilun supervuosi 2023 tuo varmasti lisää mielenkiintoa ja synergiaetuja myös SM-viikkotapahtumalle, sanoo SM-viikon tuottaja Päivi Harri.

Tutustu Lahden kaupungin ja Visit Lahden nettisivuilla, mitä kaikkea tapahtumavuosi tarjoaa.

Kuva: Visit Lahti/Ironman Lahti 2019


SM-viikko tuo Lahteen 25 lajin SM-kisat

Lahden SM-viikon lajikirjosta löytyy sekä kokeneita kävijöitä että ensikertalaisia. Yhteensä neljän päivän aikana kilpaillaan 25 lajin suomenmestaruuksista.

Ensi kesänä Lahdessa järjestettävällä SM-viikolla on mukana erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen kattaus suomalaisen urheilun lajikirjosta. Määräaikaan mennessä mukaan ilmoittautui 20 lajiliittoa ja 25 lajia.

Joukossa on sekä kokeneita SM-viikon kävijöitä että aivan uusia lajituttavuuksia. Lajiliitoista kolme, Taekwondoliitto, Krikettiliitto ja Jousiampujain liitto, on ollut jollain lajimuodolla mukana kaikilla aiemmilla SM-viikoilla. Ensimmäistä kertaa SM-viikolla nähdään mm. salibandya, mölkkyä ja tanssin Latin 1on1, jossa kilpaillaan ensi kertaa Suomen mestaruuksista.

Kesän 2023 lajit ovat avovesiuinti, beach taekwondo, biljardi, coastal-soutu, frisbeegolf, jousiammunta, judo, kahvakuulaurheilu, kriketti, lacrosse, lippupallo, maratonmelonta, mölkky, otevoimailu, petanque, puuvenesoutu, pyöräsuunnistus, rantavesipallo, rullaluistelu, salibandy, tankotanssi, tanssiurheilu, ultimate, Vahvin SM ja x-trial. Muutama laji vahvistunee vielä myöhemmin.

– SM-viikon ensi kesän kattaus on hieno läpileikkaus suomalaisen urheilun monipuolisuudesta. On suuri ilo tuoda näiden lajien huippu-urheilijat Lahden mainioihin olosuhteisiin osaksi kaupungin urheilutapahtumien supervuotta, iloitsee SM-viikon operatiivisesta toteuttamisesta vastaava Päivi Harri.

Tyytyväisiä ollaan myös isäntäkaupunki Lahdessa:

– Lahdesta löytyy mukaan ilmoittautuneille lajeille hyvät puitteet ja suorituspaikat, ja etäisyydet kisapaikkojen välillä ovat kohtuullisen lyhyet. Ja mikä parasta, Lahden alueelta löytyy lähes kaikille lajeille myös laadukkaat harrastusmahdollisuudet ja -paikat, kertoo Lahden liikuntatoimenjohtaja Tommi Lanki.

SM-viikko järjestetään Lahdessa 3.-6. elokuuta 2023.

SM-viikko suuntaa Keski-Suomeen – talvella 2024 kisataan Jyväskylässä

SM-viikon tapahtumakartalle merkitään jälleen uusi isäntäkaupunki, kun talvella 2024 mitaleista kisataan Jyväskylässä.

Talvella 2024 järjestettävä SM-viikko on järjestyksessään kahdeksas, ja kolmas talvitapahtuma. Aiemmin SM-viikko on järjestetty Tampereella (2016-17), Vantaalla (2018-19), Joensuussa (2020) ja Salossa (2022). Ennen Jyväskylää vuorossa on Lahti elokuussa 2023.

SM-viikon 2024 isäntäkaupunki Jyväskylä on valtakunnallisesti tunnettu ja tunnustettu liikunta- ja urheilukaupunki, ja liikuntapääkaupunki on yksi Jyväskylän kaupunkistrategian neljästä kärjestä. Liikunta ja sen edistäminen koetaan Jyväskylässä koko kaupungin asiaksi.

– On hienoa, että saamme SM-viikon ensimmäistä kertaa kaupunkiimme. Tapahtuma sopii loistavasti liikuntapääkaupungin profiiliin, sillä meillä on jo nykyisellään harrastusmahdollisuudet lähes lajissa kuin lajissa. Opiskelijakaupunkina ja Suomen ainoan liikuntatieteellisen tiedekunnan kaupunkina meille muuttaa vuosittain urheilijoita ympäri Suomea. Tämä on hyvä mahdollisuus antaa heille paikka näyttää osaamistaan kotikaupungin kannustaessa, kertoo Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto

SM-viikko kuuluu Olympiakomitean palvelutarjontaan. Urheilua rakastavalle Suomen kansalle SM-viikko on tähän mennessä esitellyt lähes 70 urheilulajia.

– SM-viikko on erinomainen tilaisuus tutustua useisiin eri lajeihin yhdellä kertaa, innostua Suomen huippujen suorituksista ja kenties löytää myös uusi liikuntaharrastus itselleen. Haluan kiittää kaikkia tapahtuman järjestelyyn osallistuvia tahoja tärkeästä panoksesta laajan liikunta- ja urheilukulttuurin edistämiseksi Suomessa, kiittää Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto.

SM-viikon operatiivisesta toteutuksesta vastaa KOKO Tapahtuma Osuuskunta yhteistyössä lajiliittojen, isäntäkaupungin ja Ylen kanssa. Yle Urheilulla on alusta lähtien ollut vahva rooli SM-viikolla, ja se on vuosien varrella välittänyt kanaviensa kautta satoja tunteja SM-viikon tunnelmia ja kisakamppailuita. SM-viikko onkin varmasti yksi Yle Urheilun suurimmista ja monipuolisimmista kansallista tuotannoista.

– SM-viikko on syystäkin kerännyt vuosien varrella positiivista hämmästelyä ja ihailua tv-katsojilta. On hauskaa päästä tekemään taas vaihteeksi myös talvilajien SM-viikkoa. Jyväskylä tarjoaa hienot puitteet, joten toivottavasti mukaan hakee laajasti erilaisia lajeja, joita pääsemme näyttämään Areenan ja TV:n lähetyksissä katsojille, toivoo Yle Urheilun tuottaja Johanna Rikman.

SM-viikko 2024 järjestetään Jyväskylässä talvitapahtumana, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja:
SM-viikko: vastaava tuottaja Päivi Harri, paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263
Jyväskylän kaupunki: viestintäjohtaja Emmi Palokangas, emmi.palokangas@jyvaskyla.fi, 050 312 5370

On aika kaivaa seurakamppeet esiin – Seurapaitapäivää juhlitaan jälleen syyskuussa!

Mitä harrastustoiminta olisikaan ilman korvaamatonta urheiluseuratoimintaa! Tiistaina 27.9. on jälleen aika osoittaa rakkautta näille tuiki tärkeille suomalaisen seuratoiminnan kulmakiville #seurapaitapäivä:n merkeissä.

Seurapaitapäivä on valloittanut edeltävinä vuosina niin sosiaalisen median kuin katukuvankin. Annetaan siis jo perinteeksi muodostuneen juhlapäivän näkyä ja kuulua tänä vuonna yhä kovemmin!

#Seurapaitapäivä kutsuu kaikki mukaansa!

Osallistuminen Seurapaitapäivään on helppoa:

✅ Kaiva kaapista rakkaan seuran paita, pipo, takki – tai mikä tahansa seuravärein varustettu vaate – ja pue se päällesi tiistaina 27.9.
✅ Nappaa kuva itsestäsi
💚Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä ja #seurasydän

Jaa seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämesi kyllyydestä tiistaina 27.9.! Seurapaitapäivää voi viettää niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli ihan tavallisen arjen keskellä.

Haasta mukaan ystävät, perhe, työyhteisö ja kaikki seurakaverit mukaan näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa urheiluyhteisössä sykkii.

Tule mukaan juhlistamaan seurapaitapäivää – juuri sellaisena kuin olet!

Teksti ja kuva: Olympiakomitea

Olympiapäivä tarjoaa tekemistä koko perheelle

Olympiapäivänä 20.7. sytytetään liikkumisen kipinää!

Keskiviikkona 20.7. järjestettävä Olympiapäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, joka antaa yleisölle mahdollisuuden löytää kipinän uuteen liikuntaharrastukseen! Olympiapäivänä Helsingin Olympiastadionin ulko- ja sisäpuoli täyttyvät yli 20 lajikokeilupisteistä, joissa pääsee testaamaan eri lajeja. Lajipisteitä löytyy laidasta laitaan: kokeile frisbeegolfia, testaa keilaustaitojasi tai tutustu keppihevosrataan. Lajipisteet ovat avoinna päivän aikana klo 10–17.

Lajipisteiden lisäksi Olympiastadionilla voi tavata myös entisiä ja nykyisiä huippu-urheilijoita. Päivässä mukana ovat olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, Susijengin Sasu Salin sekä soudun olympiamitalistit Sanna Sten ja Minna Nieminen.

Lajipisteiden ohella myös paljon muuta tekemistä!

Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahto kutsuu Olympiapäivän tapahtumavieraat maksutta näyttelyihinsä, jotka esittelevät muun muassa Helsingin kisoja laajasti ja monipuolisesti. Tarjolla on myös koko perheen soihtutyöpaja klo 10–17 ja Helsingin olympiakesä 1952 valokuvina -esitys. Lisäksi Olympiapäivään osallistuneet pääsevät ilmaiseksi Uimastadionille.

Olympiapäivä juhlistaa Helsingin vuoden 1952 olympialaisia ja siivittää historiallisen Olympiastadionin menneestä nykypäivään.

Olympiapäivän järjestelyistä vastaa Suomen Olympiakomitea. Kutsumme erityisellä lämmöllä kaikki vuoden 1952 kisoihin osallistuneet vapaaehtoistyöntekijät mukaan muistelemaan 70 vuoden takaisia kisakokemuksia ja nauttimaan olympiapäivän tunnelmasta uudistetulla Olympiastadionilla!

Mitä: Olympiapäivä-tapahtuma
Missä: Helsingin Olympiastadion, Paavo Nurmentie 1
Milloin: 20.7. klo 10–17
Lisätietoja:olympiapäivä.fi

Alkuperäinen teksti: Suomen Olympiakomitea

Lähde Lahteen! Laji-ilmoittautuminen kesän 2023 SM-viikolle on auki

Järjestyksessään seitsemäs SM-viikko järjestetään Lahdessa, upeassa ja monelle lajille tutussa urheilukaupungissa 3.-6. elokuuta 2023, eli noin kuukausi totuttua kesällä järjestettävän SM-viikon ajankohtaa myöhemmin.

Lahden kaupungilla on pitkä kokemus urheilutapahtumista ja niiden menestyksekkäästä järjestämisestä. Vuosi 2023 tulee olemaan Lahdessa todellinen urheilutapahtumien supervuosi: SM-viikon lisäksi Lahti isännöi mm. Salpausselän kisojen 100-vuotisjuhlakisoja, yleisurheilun Kalevan kisoja ja triathlonin Ironman MM-kisoja.

Laji-ilmoittautuminen kesän 2023 SM-viikolle on nyt avattu. Lisätietoja lajihakuun liittyen saat tästä (PDF) ja ilmoittautumislomake löytyy täältä. Yleisinfon SM-viikosta löydät tältä sivustolta sekä täältä (PDF). Lisätietoja SM-viikosta antaa vastaava tuottaja Päivi Harri (paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263) sekä Lahden kaupungista tapahtumapäällikkö Inkeri Määttä (inkeri.maatta@lahti.fi, 044 416 3890).

Ilmoittautumisaika päättyy 15.9.2022.

Nähään Lahessa!

Unelmien liikuntapäivänä sytytetään liikkumisen kipinää – löydä oma liikkeesi!  

Liikkuminen edistää hyvinvointia monin tavoin. Parhaimmillaan liikkuminen tarjoaa mahdollisuuden omaan aikaan, oman hyvinvoinnin edistämiseen ja yhteisen tekemiseen perheen ja ystävien kanssa. Unelmien liikuntapäivä tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ja löytää omia liikkumisen tapoja – yksin ja yhdessä.  

Unelmien liikuntapäivää vietetään jälleen tiistaina 10.5. Vuosittain järjestettävä liikkumisen kokeilu- ja pop-up-päivä innostaa liikkeelle ja kannustaa kokeilemaan uusia liikkumisen tapoja.

Unelmien liikuntapäivänä esimerkiksi koulut, päiväkodit, työpaikat, yhdistykset ja urheiluseurat voivat ideoida niin pieniä kuin suuria liikuntatapahtumia. Päivän tavoitteena on, että jokainen voi löytää itselleen mieluisia liikkumisen tapoja.

Olympiakomitean liike ja liikunnallisen elämäntavan yksikön johtajan Petri Keskitalon mukaan Unelmien liikuntapäivä nostaa esiin liikunnan yhteiskunnallisesti merkitystä laajalti.

– Unelmien liikuntapäivällä haluamme näyttää, että jokainen voi löytää itselleen mielekkään tavan liikkua. Liikunnalliseen elämäntapaan ei ole yhtä ”oikeaa” tapaa, vaan jokainen voi liikkua juuri itselleen sopivalla tavalla. Liikkuminen voi olla työmatkaliikuntaa, itselle mieluisa harrastus tai tunnin mittainen happihyppely luonnossa, Keskitalo taustoittaa.

Karttapalvelusta löydät liikuntatapahtumia paikan päältä ja verkosta

Unelmien liikuntapäivän karttapalvelu kokoaa 10.5. järjestettävät liikuntatapahtumat yhteen. Karttapalvelun avulla voit hakea ja löytää sopivia tapahtumia ympäri Suomen. Liikuntatapahtumia järjestetään sekä paikan päällä että verkossa.

– Karttapalvelu kokoaa yhteen runsaasti erilaisia liikkumisen muotoja – aina pehmomiekkailusta perheiden yhteisiin luontoretkiin tai leikkimielisiin kilpailuihin. Palvelu tarjoaa näkyvyyttä tapahtumille ja toimijoille sekä kokoaa yhteen huikean valintapaletin monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, kertoo Olympiakomitean liikunnallisen elämäntavan erityisasiantuntija Matleena Livson. 

– Jo nyt karttapalveluun on ilmoitettu suuri määrä sekä lajeihin tutustuville että kokeneemmille lajikonkareille soveltuvia tapahtumia. Tapahtumia voi hakea sivustolta alueellisesti, tapahtuman kohderyhmän tai sisällön mukaan, Livson vinkkaa.

Anna lahjaksi liikettä sekä itsellesi että muille

Unelmien liikuntapäivä kannustaa antamaan lahjaksi liikettä – sekä itselle että muille. Liikunnan avulla voimme edistää omaa hyvinvointiamme ja viettää aikaa esimerkiksi perheen ja ystävien kanssa.

– Kun annat lahjaksi aikaa liikkeelle, voit edistää omaa ja muiden hyvinvointia. Voimme jokainen edistää liikunnallista elämäntapaa jo hyvin pienillä teoilla. Unelmien liikuntapäivänä haluamme rohkaista kokeilemaan erilaisia liikkumisen tapoja matalalla kynnyksellä. Parhaassa tapauksessa jo yksittäiset positiiviset kokemukset kannustavat liikkeelle myös jatkossa. Tätä haluamme Unelmien liikuntapäivänä nostaa esiin, Keskitalo summaa.

Olethan mukana viettämässä Unelmien liikuntapäivää?

Viime vuonna Unelmien liikuntapäivään osallistui jopa miljoona suomalaista! Lisätietoja tapahtumasta ja karttapalvelun löydät www.unelmienliikuntapaiva.fi -sivuilta.

Mikä on sinun Unelmien liikuntapäiväsi? Jaa tapahtumasi tai liikkumisen iloa, hetkiä ja tunnelmia myös somessa hashtagilla #unelmienliikuntapäivä.

Unelmien liikuntapäivä on vuosittain 10.5. järjestettävä kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop-up päivä. Päivän tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua. Unelmien liikuntapäivää koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea. Sitä ovat edistämässä lukuisat liikunta-, urheilu- ja terveysorganisaatiot sekä kunnat

Minne kurvataan talvella 2024? – Haussa isäntäkaupunki seuraavalle talviselle SM-viikolle

Kolmas talvinen SM-viikko järjestetään 2024. Aiemmat talvitapahtumat on järjestetty Tampereella ja Joensuussa. Haku Suomen monipuolisimman urheilutapahtuman isäntäkaupungiksi talvelle 2024 on nyt auki.

SM-viikkoa on järjestetty vuodesta 2016 lähtien. Tähän mennessä tapahtumia on järjestetty viisi, joista kolme kesällä ja kaksi talvella. Ensimmäinen SM-viikko järjestettiin Tampereella helmikuussa 2016 ja Joensuu isännöi toista talvitapahtumaa tammi-helmikuun taitteessa 2020.

Joensuun kaupungin markkinointijohtaja Markku Pyykkönen oli erittäin tyytyväinen SM-viikon antiin ja yhteistyöhön sekä tapahtumajärjestäjien että lajien kanssa:

– Talvinen SM-viikko tapahtumana oli juuri sellainen kuin toivottiinkin. Hienoa, että saimme olla mukana ja saimme laittaa myös omat pohjoiskarjalaiset mausteemme SM-viikon järjestelyihin!

SM-viikko on vuosien aikana saavuttanut arvostetun aseman suomalaisessa urheilukulttuurissa. Tapahtuma kerää yhteen useiden eri lajien aikuisten SM-kilpailut tuoden mukanaan tuhansia urheilijoita, valmentajia, toimitsijoita ja taustajoukkoja. Tapahtuma kokoaa paikan päälle ja Ylen välittämänä ruutujen ääreen suuren joukon urheilun ystäviä seuraamaan suomalaisen urheilun monimuotoisuutta

Isäntäkaupungin rooli ja merkitys on erittäin vahva SM-viikolla. Vaikka tapahtuman peruskonsepti on aina sama, tuo jokainen uusi SM-viikon ”kotipaikka” kulloiseenkin tapahtumaan omat elementtinsä. SM-viikko vahvistaa isäntäkaupungin ja sen lähialueen urheilu- ja liikuntatarjontaa tuomalla paikkakunnalle uusia mielenkiintoisia lajeja ja järjestämällä kuntalaisille mahdollisuuksia lajikokeiluihin. SM-viikko pyrkii edesauttamaan liikuntapaikkojen ja olosuhteiden tasoa ja kehittymistä paikkakunnalla.

SM-viikko tarjoaa isäntäkaupungille merkittävän TV-näkyvyyden suurtapahtuman isäntänä. Kokonaisvaltaisella yhteistyöllä isäntäkaupungin kanssa SM-viikko tarjoaa viihdyttävän urheilujuhlan nautittavaksi paikan päällä sekä näkyvyyttä television välityksellä laajemmin suomalaisille.

SM-viikon ”isä”, tapahtuman järjestelyistä vastaavan KOKO Tapahtuman puheenjohtaja Esa Niemi kannustaa kaupunkeja mukaan SM-viikolle:

– SM-viikko tarjoaa tapahtuman isäntäkaupungeille väylän olla mukana tekemässä liikunta- ja urheilukulttuuritekoja. Kun tapahtuman isäntäkaupunki saa hyvissä ajoin tietää, milloin ja missä kilpaillaan, se voi hioa kilpailupaikat ja -tarvikkeet suoritusvalmiuteen. Nämähän jäävät sitten tapahtuman jälkeen perintönä kaupunkiin harrastajien käyttöön.

SM-viikon isäntäkaupunkeja ovat olleet Tampere (2016-17), Vantaa (2018-19) ja Joensuu (2020). Salossa kisataan kesällä 2022 ja Lahti isännöi SM-viikkoa kesällä 2023.

HAKU TALVEN 2024 ISÄNTÄKAUPUNGIKSI ON AUKI

Hakuaika päättyy 28.2.2022.

Hakuohjeet löydät tästä.

Lisätietoja antaa myös SM-viikon vastaava tuottaja Päivi Harri, yhteystiedot löytyvät täältä.

Otsikkokuva Joensuussa talvella 2020 järjestetyn SM-viikon crosskart-kisasta, kuva: Timo Uimi

Kesän 2023 SM-viikon ajankohta on julkaistu – Lahdessa kisataan elokuun alussa

Jo aiemmin on julkaistu kesän 2023 isäntäkaupunki, joka on Lahti. Nyt SM-viikon järjestäjätahot ovat julkaisseet myös tapahtumapäivät. Lahdessa kisataan hieman totuttua myöhemmin, eli elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, 3.-6.8.2023.

– Lahden urheilun supervuosi ja SM-viikon mukanaolo huipputapahtumien ketjussa on noteerattu laajasti ja ennakkokyselyjä lajeilta on tullut jo nyt poikkeuksellisen paljon. Toivottavasti ajankohdan siirtyminen loppukesään mahdollistaa myös niiden lajien osallistumisen, joiden osakilpailujärjestelmä vaatii SM-finaaleilta tämän hetkistä myöhäisemmän ajankohdan, kertoo SM-viikon tuottaja Päivi Harri.

Vaikka Lahden SM-viikkoon on vielä paljon aikaa, ovat ensimmäiset lajit jo ilmoittautuneet mukaan. Yleinen lajihaku kesän 2023 SM-viikolle avataan ensi keväänä.