Ajankohtaista

Jyväskylän aikataulu on julkaistu

Monelta snooker-finaali alkaa? Minä päivänä ravataan Jyväsjärven jäällä? Missä pelataan snow rugbyn finaaliottelu? Näihin ja muihin aikataulukysymyksiin löydät vastauksen tänään julkaistusta SM-viikon aikataulusta.

Jyväskylässä riittää nähtävää ja koettavaa katsojille yllin kyllin, kun yli 2000 urheilijaa kilpailee kolmen päivän aikana 18 lajin SM-mitaleista. Jyväskylän SM-viikolla mukana olevat lajit esittelyinen löytyvät täältä.

– SM-viikko esittelee upealla tavalla suomalaisen urheilun monipuolisuutta. Kahdeksan vuoden aikana tapahtumassa ollut mukana peräti 85 eri urheilulajia, ja tänä vuonnakin on mukana seitsemän ”ensikertalaista”. Jyväskylässä on taatusti luvassa mielenkiintoista katsottavaa katsojille sekä television ääressä että paikan päällä. Ja monia lajeja yleisö pääsee kokeilemaan itsekin, kertoo SM-viikon tuottaja Päivi Harri.

Ja seuraavaksi, hyvät SM-viikon ystävät, Jyväskylän SM-viikon kilpailutarjonta pähkinänkuoressa:

Avauspäivänä perjantaina 8.3. jaetaan mitaleita jo neljässä lajissa. Hippoksen alueella mestaruuksista kilpaillaan judossa, taidossa ja kaukalopikaluistelussa (short track). Moottorit pärisevät puolestaan Seppälänkankaalla sijaitsevassa Taksihallissa, missä kilpaillaan x-trialin mestaruuksista. Kaksipäiväinen Snookerin Shoot Out SM -kilpailu käynnistyy alkuerillä Hipposhallissa.

Lauantai 9.3. on täynnä tapahtumia, kun peräti 11 lajin urheilijat ovat yhtä aikaa tositoimissa. Päivän aikana jokainen löytää varmasti mielenkiintoista katsottavaa, kun listalla on lajeja kahvakuulaurheilusta hiihtosuunnistukseen ja uinnista snowcrossiin. Tarjolla on niin kamppailua (taekwondo ja kädenvääntö) ja tarkkuutta (snooker) kuin joukkuelajejakin (häkkikriketti ja snow rugby). Myös uimarit aloittavat kaksipäiväisen kisarupeamansa AaltoAlvarissa.

SM-viikon päätöspäivänä sunnuntaina 10.3. pelataan joukkuelajien (häkkikriketti ja lippupallo) sekä ammutaan jousiammunnan suomenmestaruuksista. Hipposhalli on täynnä voimaa, kun ratkottavana on kädenväännön, tukinnoston ja maastanoston tämän vuoden SM-mitalien kohtalo. AaltoAlvarissa on käynnissä uinnin toinen kisapäivä ja Jyväsjärven jäällä ravataan jääravien merkeissä.

Lähes kaikkiin kilpailutapahtumiin vapaa pääsy!
Uinnin liput/jakso 10 €/7 €, alle kouluikäiset ilmaiseksi.
Snowcrossin liput 10 €, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Aikataulusivulle pääset tästä linkistä ja PDF-muodossa aikataulun voit avata tästä.

Muutokset mahdollisia. Muutokset ilmoitetaan sekä SM-viikon että lajien/kilpailuiden omissa viestintäkanavissa.
Artikkelikuva: Tatu Tainio