Ajankohtaista

Jyväskylä kutsuu! Lajihaku talven 2024 SM-viikolle on avattu

SM-viikko järjestetään Jyväskylässä 7.-10. maaliskuuta 2024.

Jyväskylässä vuonna 2024 järjestettävä SM-viikko on järjestyksessään kahdeksas, ja kolmas talvitapahtuma. Vuosien saatossa SM-viikolla on ollut mukana jo lähes 80 urheilulajia.

SM-viikon tavoitteena saada lajeille uutta yleisöä, uusia harrastajia ja medianäkyvyyttä. Yleisölle SM-viikko esittelee suomalaisen urheilun monimuotoisuutta. Tapahtuma vastaa liikkumattomuuden haasteeseen esittelemällä ja tutustuttamalla suomalaisia uusiin lajeihin, ja näin ehkä auttaa löytämään oman kiinnostuksen kohteen ja liikkumisen muodon.

Jyväskylä – Suomen liikuntapääkaupunki

Jyväskylä on kuudes SM-viikon isäntäkaupunki. Kaupunki on tunnettu vahvasta liikunnan ja urheilun perinteestä, monipuolisista liikuntamahdollisuuksista sekä liikunnan ja urheilun korkeatasoisesta koulutus- ja tutkimusosaamisesta.

Jyväskylä haluaa olla osana edistämässä liikuntakulttuurin monimuotoisuuden lisäämistä ja näin ollen eri lajien esiin nostamista. Kaupungista löytyykin yli 200 urheiluseuraa yli 100 lajissa, ja loistavat suorituspaikat lajille kuin lajille.

Lisätietoa Jyväskylästä saat tästä (PDF).

Ilmoittaudu 15.6. mennessä

Lajihaku talven 2024 SM-viikolle on nyt avattu. Lisätietoja lajihakuun liittyen saat tästä (PDF) ja ilmoittautumislomake löytyy täältä. Yleisinfon SM-viikosta löydät tältä sivustolta sekä täältä (PDF).

Lisätietoja SM-viikosta antaa vastaava tuottaja Päivi Harri (paivi.harri@kokotapahtuma.fi, 045 264 2263) ja Jyväskylän kaupungista liikuntakoordinaattori Nikke Tuhkanen (nikke.tuhkanen@jyvaskyla.fi, 050 470 0939).

Ilmoittautumisaika päättyy 15.6.2023.

Kuva talven 2020 SM-viikolta Joensuusta, kuvaaja Tomi Hänninen.