Ajankohtaista

SM-viikon Talviriehassa talvista tekemistä ja liikunnan riemua

SM-viikon Talvirieha järjestetään sunnuntaina 10.3. Lutakossa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

SM-viikon päätöspäivänä, sunnuntaina 10. maaliskuuta, on tiedossa talvista tekemistä ja liikunnan riemua ihan kaikille. Jyväsjärvellä Lutakon satamassa ravattavan jääravien SM-kisan ympärille rakentuu koko perheen Talvirieha, jota järjestämässä on ilahduttavan monimuotoinen joukko.

– SM-viikko järjestetään aina yhteistyössä lajiliittojen ja kulloisenkin isäntäkaupungin liikuntatoimijoiden kanssa. Ensimmäistä kertaa SM-viikolla järjestettävän Talviriehan järjestelyissä tämä yhteistyö on laajentunut kulttuuri- ja nuorisopuolelle, mistä olen erittäin iloinen. Yhteistyö eri tahojen kanssa on sujunut erinomaisesti, ja yhdessä saamme aikaan erittäin monipuolisen ja yleisölle kiinnostavan Talviriehan. Ja mikä parasta, voimme tarjota neljä tuntia talvista tekemistä ihan ilman pääsymaksua, iloitsee SM-viikon vastaava tuottaja Päivi Harri.

Talviriehan ohjelmasta löytyy varmasti kiinnostavaa tekemistä jokaiselle. Liikunnallisessa ohjelmassa on mm. Lasten Lumipäivien talvisia liikuntalajeja, rekiajelua, keppihevosravit ja erilaisia pelejä. Liikunnallisten aktiviteettien lisäksi yleisö pääsee tekemään Elämän kukka -jäätaideteosta yhteisötaiteilija Hannele Torniaisen kanssa. Elämän kukka muodostuu jäätiilistä, joita jokainen voi tehdä etukäteen ja näin todellakin saada oman kädenjälkensä teokseen.

Talviriehan omasta kahviosta sekä alueella sijaitsevasta Kotakahvilasta on saatavilla mm. kahvia, mehua, makkaraa ja lettuja.

SM-viikon Talvirieha Lutakon aukiolla ja Satamassa sunnuntaina 10.3.2024 klo 12-16. Tapahtumaa järjestämässä SM-viikko, Jyväskylän kaupungin liikunta-, kulttuuri- ja nuorisopalvelut, Killerin ravirata ja Ski Jyväskylä/Lasten Lumipäivät.

Otsikkokuva: Jyväskylän kaupunki/Tero Takalo-Eskola