Ajankohtaista

PÄIVITETTY: SM-viikko tuo poikkeuksia liikennejärjestelyihin Lahdessa

Tiedote on kokonaisuudessaan päivitetty suorituspaikkamuutosten mukaisesti 25.7.

Lahden SM-viikolla kilpailupaikkoja on ympäri Lahtea ja tapahtuma tuo seuraavia poikkeuksia liikenne- ym. järjestelyihin:

TIISTAI 1.8. – KESKIVIIKKO 2.8.
Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on poissa käytöstä tiistaista 1.8. lähtien sunnuntaihin 6.8. saakka.

TORSTAI 3.8.
Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty torstaina 3.8. klo 11.00-21.00 soudun ja melonnan SM-kisojen vuoksi. Möysän uimarannan pysäköintialue on suljettu klo 8.00-21.00.

Satamakatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä Vesijärvenkadusta lähtien (tonteille ajo sallittu). Polkupyöräliikenne ohjataan makasiinien takaa. Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

PERJANTAI 4.8.

Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty soudun ja melonnan SM-kisojen vuoksi perjantaina 4.8. klo 8.00-21.00. Myös Möysän uimarannan pysäköintialue on suljettu ko. aikana.

Satamakatu on edelleen suljettu ajoneuvoliikenteeltä Vesijärvenkadusta lähtien (tonteille ajo sallittu). Polkupyöräliikenne ohjataan makasiinien takaa. Myös Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

LAUANTAI 5.8.

Paavolan kentällä Kannaksenkadun jalkakäytävä on suljettu välillä Saimaankatu – Kannaksenkatu suojatie. Jalankulkuliikenne ohjataan Kannaksenkadun toiselle puolelle.

Joutjärvellä Möysän uimarannalla uiminen on turvallisuussyistä yleisöltä kielletty lauantaina 5.8. klo 13.00-16.00 avovesiuinnin SM-kisojen vuoksi. Myös Möysän uimarannan pysäköintialue on suljettu ko. aikana.

Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

SUNNUNTAI 6.8.
Paavolan kentällä Kannaksenkadun jalkakäytävä on suljettu välillä Saimaankatu – Kannaksenkatu suojatie. Jalankulkuliikenne ohjataan Kannaksenkadun toiselle puolelle.

Lahden sataman asfaltoitu pysäköintialue on edelleen poissa käytöstä.

Lisäksi tiedoksi seuraavaa:

Pyöräsuunnistuksen SM-kisa järjestetään Salpausselän ulkoilualueella sunnuntaina 6.8. klo 11.00 -16.00. Tämä ei aiheuta muutoksia liikenne- tmv. järjestelyihin, mutta alueella liikkuvien toivotaan huomioivan kisatapahtuman.

My­tä­jäis­ten ali­kul­ku­sil­to­jen uu­si­mi­nen ai­heut­taa lii­ken­ne­jär­jes­te­ly­jä, jotka ovat voimassa myös SM-viikon aikana. Lue lisää Lahden kaupungin tiedotteesta.

Lisätietoja liikennejärjestelyistä:

SM-viikko:
turvallisuuspäällikkö Matti Hiitola, 040 681 8994, matti.hiitola@securitas.fi
vastaava tuottaja Päivi Harri, 045 264 2263, paivi.harri@kokotapahtuma.f
i

Lahden kaupunki:
tapahtumakoordinaattori Simo Haakana, 044 483 1590, simo.haakana@laht
i.fi

Kuva: Lahden kaupunki/Lassi Häkkinen